Art of CGI  12 Şubat 2018   Ana Sayfa/Yazılım  

Suluboya Efektleri için Rebelle 2.1

6 sene önce

Escape Motions, akışkan simülasyon tabanlı dijital boyama aracının bir sonraki güncelleştirmesi olan Rebelle 2.1’i tanıttı, suluboya renklerinin harmanlanmasını geliştirdi ve bu sürüme fırça darbesi düzleştirmesi ve otomatik tasarrufu için destek ekledi.

Rebelle, akışkan harmanlama ile suluboya ve akrilik boya davranışını taklit eder. Kullanıcılar sanal sayfayı eğerek veya üfleyerek boya akışını gerçek zamanlı olarak kontrol edebilirler. Renkler gerçekçi bir şekilde harmanlanır ve fırça darbelerini kademeli olarak silmek için kontroller bulunur.

2.1’deki yenilikler ise geliştirilmiş suluboya harmanlama, fırça darbelerinin otomatik pürüzsüzleştirilmesi. Her ne kadar nominal olarak bir nokta güncelleme olsa da, Rebelle 2.1’de pek çok yeni işlevsellik var. 2D sıvı simülasyonu ile boya karışımlarını elde eden yazılım azda olsa performanslı bir bilgisayara ihtiyaç duyuyor.

Fırça oluşturucu da ince çizgilerin görünümünü iyileştirerek ve otomatik kontur düzeltmeye yönelik destek eklenen bu sürümde ayrıca bir resmin son 20 versiyonunu koruyan yeni bir otomatik kaydetme özelliği de yenilikler arasında. Yazılımın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız aşağıdaki videolara göz atabilirsiniz.

Burdada ingilizce dilinde kısa bir eğitim videosu mevcut.

İçeriği Sosyal Medyada Paylaşmak İster misiniz?

Art of CGI Yazar Notu:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir