Art of CGI  15 Ocak 2018   Ana Sayfa/Yazılım  

Isotropix Clarisse 3.6 Yayınlandı

6 sene önce

Clarisse, CG sanatçılarının iş akışını düzene koymaları için tasarlanmış, muazzam ortamların oluşturulması, montajı, geliştirme bakımı, aydınlatma ve işleme konularında uzman işlemci üzerinden çalışan harici bir render motorudur.

Isotropix firması anahat oluşturma, canlı aksiyon kompozisyonu için bir gölge yakalayıcı ve yeni gölgeleme değişken sistemi desteği ekleyerek 2D/3D görüntü oluşturma sisteminin en son sürümü olan Clarisse 3.6’yi piyasaya sürdü.

Güncelleştirme ayrıca ticari olmayan ücretsiz PLE sürümünden filigranı kaldırmayı mümkün kılıyor. Foto gerçekçi olmayan çıktı için yeni gölgelendirici özelliği ile doğrudan yazılım içinde görüntüleye bileceksiniz. Gölge yakalayıcıyı desteklemek için, Clarisse 3.5’ta tanıtılan Light Path Expression  sistemi de gölge geçişlerinde daha fazla kontrol için güncelleme yapıldı.

Yeni gölgelendirmeli değişken sistem ve Alembic dosya paketleri için kullanıcıların tüm materyal ağlarını çoğaltmaya gerek kalmadan bir sahnedeki nesneler arasında malzeme şablonlarını paylaşmalarını sağlayan yeni bir gölgeleme değişken sistemi içeriyor.

Güncelleme ayrıca Alembic paketleri için de kullanıcıya Alembic arşivinin tamamını Clarisse’e tek bir öğe olarak getiren yeni bir geometri türü desteklemeye başlayacak.

Yazılımın, eğitim amaçlı kullanıma yönelik ticari olmayan ücretsiz PLE baskısı artık çıktı filigranına eklemiyor, ancak çevrimiçi bir simge sistemi aracılığıyla yalnızca 24 saatte böyle üç resim oluşturabilirsiniz. Ve bu eğitim için olan sürüm 2,560 x 1,440 piksel çözünürlükle sınırlandırılmış durumda.

 

İçeriği Sosyal Medyada Paylaşmak İster misiniz?

Art of CGI Yazar Notu:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir