Art of CGI  13 Şubat 2018   Ana Sayfa/Sektörel  

Dünyaca Ünlü VFX Firmaları İloura ile Method Birleşti

6 sene önce

İloura ve Method Stüdyoları tek bir marka altında buluşuyor.

Geçen sene operasyonel olarak entegre olduktan sonra,  Iloura ve Method, birleşmelerde son adımı atmış oldular ve artık tek bir marka çatısı altına girdiler. Method Stüdyosu şimdi Melbourne, Sydney, Vancouver, Los Angeles, New York, Pune, Chicago ve Atlanta’da İloura’nın da gücüyle global çapta VFX şirketi haline gelmiştir.

Şirket, gişe rekorları kıran filmler, en çok izlenen dizilere ve tasarım, reklamcılık alanında görsel efekt işleri üretmekte olup Method başkanı GM Ed Ulbrich, “Buraya sessizce yeni bir şeyler inşa ediyoruz; ister üretim süreci, ister sanat, satış ve pazarlama, teknoloji veya kültür olsun, her bir stüdyo dünyanın her yerinde geliştirdiği şeyin en iyisini bir araya getiriyor. Artık dünyanın en büyük VFX stüdyolarından biriyiz. Tek veya birlikte lider satıcı olarak hareket etmek için daha büyük ve daha anlamlı büyük boyutlu parçaları ele geçirme kabiliyetimiz ortak gücümüzün kombinasyonudur” şeklinde konuştu.

Iloura, dünya çapında imza attığı ve bazı planların üzerinde çalıştığı görsel efekt işlerinden bazıları şunlar: Game of Thrones, The Pasific, Sanctum, Hayalet Sürücü, Muhteşem Gatsby, Wolverine, Mad Max: Fury Road ve dahası

Method stüdyosu ise 1998 yılında kurulan Los Angeles kurulan butik bir şirket iken 30 çalışanı ile hızla büyümeye devam etmektedir. Thor: Ragnarok, Galaksinin Koruyucuları: Vol. 2, Siyah Panter, Aquaman, Ant Man, Avengers: Sonsuzluk Savaşı ve Godzilla gibi büyük bütçeli bir çok proje bulunmakta.

Bu birlikteliğin ortaya çok daha güzel görsel efekt işleri çıkaracağı kesin. Sektörün köklü firmalarından ILM ve MPC için işler biraz zora gireceğe benziyor 🙂 Haberin ayrıntıları burada

İçeriği Sosyal Medyada Paylaşmak İster misiniz?

Art of CGI Yazar Notu:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir