Art of CGI  26 Kasım 2017   Ana Sayfa/Yazılım  

Unreal Entegrasyonlu Anima 3 Yayınlandı

6 sene önce

AXYZ firması 3ds Max ve Cinema 4D için hazırladığı popülasyon animasyon aracının en yeni güncellemesi olan Anima 3’ü yayınladı. Üstelik bu defa Unreal Engine eklentisi ile beraber.

Anima, animasyon çalışması ve insan simülasyonları için tasarlanmış olup, kullanıcıların AI (yapay zeka) yardımıyla bir sahneye canlandırılmış karakterler eklemelerini sağlar. Yazılım, AXYZ firmasının kendi Metropoly ürün yelpazesindeki karakterleri kullanılmak üzere uyarlanmıştır, ancak kullanıcılar kendi karakterlerini ve hareket kliplerini de içe aktarabilir.

Animasyonlu sahneler oluşturulduktan sonra FBX, Collada, V-Ray’in .vrscene formatında veya 3ds Max ve Cinema 4D için entegrasyon eklentileri aracılığıyla dışa aktarılabilir. Çıktı, çoğu üçüncü parti oluşturucu ile uyumludur. Bu sürüm ile beraber UE4 için yeni entegrasyon eklentisi ile fiziksel olarak gölgeleme ve yeni çoklu sahne iş akışı yapabileceksiniz. Ayrıca topluluk simülasyonlarınızı  gerçek zamanlı olarak oyun motorunda görüntülenmesini de sağlayabilirsiniz.

Anima 3 sürümünün ayrıntılı sürüm notlarına (ing) buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni sürüm özelliklerinin anlatıldığı aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Yazılımın 2. sürümüne ait demoreeli seyretmek isterseniz sizi şöyle alalım.

 

İçeriği Sosyal Medyada Paylaşmak İster misiniz?

Art of CGI Yazar Notu:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir