Art of CGI  16 Ekim 2017   Ana Sayfa/Yazılım  

Devrim Niteliğindeki Lumion 8 Pek Yakında

7 sene önce

Geçenlerde yayınlanan, haberin kapak renderındaki görselin photoshop ile oynanarak elde edildiği konusundaki spekülasyonlar bugün yayınlanan teaser görüntü ile son bulmuş durumda. Tam anlamıyla Lumion tarihinde bir devrim diyebileceğimiz yeni sürüm 6 kasımda piyasada olacak.

Lumion 8 ile iyice kızışacağa benzeyen gerçek zamanlı render yazılımları için şu bilgiyi de verelim. Aslen oyun motoru olmasına rağmen son zamanlarda mimari sunumlarda sıkça kullanılmaya başlanan Unreal oyun motoru Chaosgroup (V-Ray) ile, Unity oyun motoru ise OctaneRender ile anlaşmıştı. Twinmotion ise 2018 sürümüyle geçtiğimiz günlerde Unreal oyun motorunun algoritmalarına dayalı yeni sürümünü piyasaya sürdüğünü bilmekte fayda var.

Türkiye distribütörü FGA Mimarlık ile iletişime geçerek bugün alacağınız Lumion 7 sürümü ile 6 kasımda ücretsiz yükseltme alabilirsiniz. Ayrıca dünyadaki 100 mimarlık firmasından 61 inin Lumion kullandığını unutmayın. Lumion 8’den bir başka teaser görüntü için şöyle buyurun.

istasyon resim

Ve bugün yayınlanan kısa tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

 

İçeriği Sosyal Medyada Paylaşmak İster misiniz?

Art of CGI Yazar Notu:

“Devrim Niteliğindeki Lumion 8 Pek Yakında” için bir cevap

  1. Oğuz dedi ki:

    Muazzam bir version geliyor, lumion kolaylığıyla tanınmaktadır ancak render’ları bir maya ve bir max vray renderleri gibi çıkmamakta, bu sürüm açıkcası dağdan atıp yere 1 cm kala tutmak gibi bir şey olmuş lumion için gayet başarılı!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir