Art of CGI  17 Aralık 2017   Ana Sayfa/Bizden  

4 Ayda 200.000 Bin Ziyaret

6 sene önce

Türkiye’de ve Dünya’da CG sanatı, görsel efekt, tasarım kültürü, oyun yapımına dair yeni haberler ve eğitimler, sektörel gelişmeler, öne çıkan sanatçılar, mükemmel çalışmalar, ücretsiz içerikler, tasarım programları hakkında ipuçları, röportajlar ve daha bir çok şeyi bulabileceğiniz ART of CGI internet sitemiz tam 4 ay önce bugün yayın hayatına başlamıştı.

Sizlerin desteğiyle 4 ay gibi bir sürede 200.000 sayfa görüntüleme 6000 den fazla sosyal medya paylaşımı için öncelikle ülkemiz başta olmak üzere diğer ülkelerden sayfamızı ziyaret eden içeriklerimizi okuyup merak eden herkese gönülden teşekkürler.

İmkanların elvermesi dahilinde öncelikli olarak online içeriğe sahip Türkçe CG ve Tasarım dergisi de düşünülmektedir. Bu konulara meraklı olan herkesi bir araya getirmeyi amaçlayan sitemiz video içerikler üretmek için çalışmalarına başlamıştır. Her türlü eleştiri, yorum ve katkılarınız için bize merhaba@artofcgi.com adresinden veya +90 535 927 90 65 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Sitemizin Facebook adresimize buradan, Twitter adresine buradan Instagram adresimize de buradan ulaşarak sayfalarımızı beğenebilir bizlere destek olabilirsiniz.

Ayrıca 480’dan fazla içeriğimize buradan ulaşabilir, sektörün gerisinde kalmadan tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İlgilisi ve uzman olduğunuz konularda içerik oluşturmak, haber girmek isterseniz sizleri de bekleriz. Ülkemizde alanında tek olan, en güncel sektörel gelişmelerden ve haberlerden sizleri haberdar eden ART of CGI sitemiz de isminizle birlikte içeriklerinizi yayınlamak isterseniz yukarıdaki mail ve telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

İçeriği Sosyal Medyada Paylaşmak İster misiniz?

Art of CGI Yazar Notu:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir