Art of CGI  9 Ekim 2017   Ana Sayfa/Sektörel  

2017’nin En İyi Render Adayları

7 sene önce

Daha önce burada haberini yaptığımız 7-8 Eylül tarihlerinde Almanya Münih kentinde her yıl düzenlenen Animasyon Ödülleri ve Konferans programı Animago 2017 yılında still render çalışmala adaylarını fragman şeklinde yayınladı. 38. saniyede Türk CG Artist Cihan Özkan’ın çalışması da var. Malumunuz üzere Cihan Özkan 2014 yılında aynı yarışmada “Winter Light” adlı çalışması ile 1000 den fazla aday arasında 5 finalistten biri olarak seçilmişti.

Bu yıl Çek Cumhuriyetinden dünyaca ünlü CG Artist Marek Denko “Her Eventual Hesitation” adlı çalışması ile birinciliği göğüsledi. Haberin kapak fotoğrafındaki çalışması ile 1. olan sanatçının bu çalışmasını nasıl yaptığını merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.

Dünya genelinden bu yılın diğer en iyi renderlar kategorisi adayları içinse şöyle buyurun.

 

İçeriği Sosyal Medyada Paylaşmak İster misiniz?

Art of CGI Yazar Notu:

“2017’nin En İyi Render Adayları” için bir cevap

  1. Ali dedi ki:

    Bizim bu türde Render’lar alabilmemiz için nasıl bir sisteme sahip olmamız gerekir ve bize maliyeti ne kadar? Elbette iş sadece iyi bir sisteme sahip olmakla bitmiyor. 🙂 Şahsen aşağı yukarı 1 yıldır Blender ile 3D dünyasına atıldım ve oldukçada memnunum. En son yaptığım bir çalışmam için bir texture ekleyim dedim PC sapıttı. Bu arada Marek Denko cidden efsane bir çalışma yapmış.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir